Consulten

 

Soms wil je je verhaal kwijt, zonder, maar soms ook met advies van iemand anders. 

Ik ben er, zonder de garantie dat ik het juiste antwoord heb of het perfecte luisterende oor ben. Wat ik je kan geven is dat ik present met je ben. Dat ik luister zodra je verteld. Dat ik stil ben zodra jij stilte wilt. Adviezen gebaseerd op mijn ervaringen geef ik zeker ook. Maar vooral wil ik samen met jou zoeken naar de wijsheid die in jouzelf zit. De meeste adviezen die ik geef of ervaringen die ik deel zijn ook universeel. Daarmee bedoel ik dat alles menselijk is en wij allen soortgelijke ervaringen en gevoelens hebben. Pijn is niet te vergelijken, lijden is iets wat iedereen tegenkomt. Samen vinden we een weg die je daar weer uit bevrijd. Dat is de intentie.

Uitgangspunten zijn:

  • Kies voor jezelf in alle omstandigheden; je gaat voor de rest van je leven met jezelf door een deur (wel voor anderen zorgen maar niet voor onszelf, herkenbaar?)
  • Ook al was het stom en is het stom wat je deed, voelde of bedacht.. Je bent precies goed zoals je bent (ik ben niet goed genoeg: een basis overtuiging die bijna iedereen wel ergens heeft en vroeg of laat tegenkomt; wat verder ook ok is)
  • Je hebt niets verkeerd gedaan; al wat je doet/denkt/voelt/ervaart is menselijk (in plaats hiervan zijn we vaak streng/ kritisch voor onszelf)
  • Het begint met lief zijn voor jezelf. Als je de acceptatie en liefde die je bij anderen zoekt op veel momenten  in jezelf kunt gaan vinden, dan kom je thuis. Thuiskomen bij jezelf met de wereld als achtertuin

Voor vrijblijvend contact: shantischiks@gmail.com

Liefde!